Mann mit 3 kindern sucht frau

hoe flirten oudere mannen

Flirtsignalen

In las laatst op het internet dat wij mannen stekeblind zijn voor de fragen zum kennenlernen auf französisch flirtsignalen van singles in deutschland statistik 2013 vrouwen. Wordt het tijd voor ons om een blindegeleidehond aan te schaffen?

Welnee. Want door goed observeren zul je geregeld de subtiele interesse-signalen van vrouwen oppikken. Toch raad ik het af om te nauwlettend op subtiele flirtsignalen te letten, want het leidt af van het Veroveren; het vrouwen versieren.

In een eerder blogartikel heb je gezien, dat je geen expert hoeft te zijn in nonverbale-communicatie. wordt veel eenvoudiger als je alleen op de belangrijkste let. Daarmee kom je uit de voeten.

Op het internet vind je echter lange opsommingen van de subtiele flirtsignalen van vrouwen; wij mannen zouden daar voortdurend op moeten letten. Ik heb een aantal van deze signalen voor je op een rij gezet. Of ze allemaal zinnig zijn is singles in deutschland statistik 2013 discutabel.

21 Subtiele flirtsignalen van vrouwen

 1. Ze raakt haar nek of oorlel aan
 2. Ze maakt haar lippen vochtig
 3. Ze verzorgt haar lippen (lippenstift of lippengloss)
 4. Ze kijkt glimlachend naar beneden
 5. Ze wrijft haar kleding glad
 6. Ze heeft vergrote pupillen
 7. Ze toont de binnenkant van haar pols
 8. Ze toont een open handpalm
 9. Haar voeten wijzen naar jou
 10. Ze wiebelt met haar voet
 11. Ze speelt met haar haar
 12. Ze houdt langer oogcontact
 13. Ze speelt met de schoen die aan haar tenen hangt
 14. Ze houdt haar hoofd schuin
 15. Ze kijkt naar haar nagels
 16. Ze knipoogt naar je
 17. Ze spiegelt je lichaamstaal
 18. Ze friemelt aan een juweel jungs in der schule kennenlernen
 19. Ze houdt haar ogen gesloten tijdens het spreken of drinken
 20. Ze leunt naar je toe terwijl je spreekt
 21. Ze laat feromonen vrijkomen van onder haar oksels (bijvoorbeeld door met haar hand haar hoofd te ondersteunen tijdens het praten)

Met name flirtsignaal #6 is niet praktisch en leidt tot staren: ‘Ze heeft vergrote pupillen’. Het lijkt een handig trucje om haar interesse te peilen, maar wat kan je ermee?

Pupillen worden singles in deutschland statistik 2013 beïnvloed door omgevingslicht èn je moet weten hoe groot haar pupillen normaal gesproken zijn. Daar houdt geen man zich mee bezig wanneer hij een afspraakje heeft of een vrouw aanspreekt.

En flirtsignaal #21 vind ik zelfs onzinnig: ‘Ze laat feromonen vrijkomen van onder haar oksels’

Uitdaging: haar lichaamstaal duiden

Om haar lichaamstaal op de juiste manier te lezen, is het noodzakelijk dat je rekening houdt met de situatie, haar gewoonten en onbewuste tiks. Signalen zijn te gemakkelijk voor meerdere interpretaties vatbaar, dat kan een probleem zijn tijdens het.

Daarom is mijn advies aan beginnende versierders: houd je niet intensief bezig met de subtiele flirtsignalen, wacht niet op ‘de juiste signalen’. Je bereikt veel meer door initiatief te nemen en voortdurend het Veroveren voort te zetten…

Hoe belangrijk vind jij de subtiele flirtsignalen? En ben je in staat om van vrouwen goed te interpreteren? Graag lees ik hieronder je reactie.

Gerelateerd:


 • Op het internet vind je talloze websites met tips over lichaamstaal verbeteren zodat je een goede indruk maakt. Je moet rechtop staan, een open houding aannemen, lichaamstaal spiegelen en ga zo maar door. Dit artikel over je […]

 • Steeds vaker plaatsen lezers opmerkingen, tips en vragen over lichaamstaal op mijn blog. Tijd om weer eens aandacht te besteden aan het onderwerp lichaamstaal... Dit blogartikel is speciaal voor de mannen die het belang van […]

 • Wil je flirtsignalen herkennen tijdens het flirten? Gelukkig hoef je daarvoor geen expert te zijn in lichaamstaal of je door de vele boeken over lichaamstaal te worstelen.Want de interesse-signalen zijn vaak heel duidelijk; […]

 • Sommige mannen zijn helaas de voetveeg van vrouwen; en dat is niet voor niets. Ze lopen in de val van de gevaarlijke vrouwen die dit soort mannen graag emotioneel en financieel wil misbruiken. Maar jou hoeft dat niet te […]
2 5 Tips Voor Een Relatie Met Een Oudere Man

In dit artikel leer je:

 • Waarom het vinden van een suikeroom absoluut geen goede strategie is als je rijkt wilt worden. Maar hoe je wel genieten kan van een stabielere en leukere liefde door het vinden van een oudere man.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je relatie met een oudere man op het niveau komt wat je wenst, zonder daarbij te het leeftijdsverschil te negeren.
 • Wat de meest natuurlijke relatievorm is, nu en door de eeuwen heen.
 • Waarom je nooit kritiek van anderen een rol mag laten spelen in hoe jij je liefdesleven inricht.
 • …en nog veel meer

Veel vrouwen lijken een beetje in de war…

in de warZe sturen me berichten over dat ze verliefd zijn op een oudere man, en vragen me wat er mis met hen is.

Ik moest daar altijd een beetje om lachen. Eerst dacht ik zelfs dat ik in de maling werd genomen. Dat je verliefd wordt op een oudere man is toch heel normaal?

Maar toen de mail maar bleven binnenkomen, besloot ik toch maar om er een video en bijbehorend artikel te maken.

Zeker omdat de toon van de e-mails vaak bloedserieus is.

Tips voor een relatie met een oudere man.

Een oudere man daten is prachtig. Het heeft vele voordelen boven het daten van een jongere man.

Daar lees je in de tips meer over.

Ik heb er vijf op een rijtje gezet die je kunnen helpen om een zo gezond mogelijke relatie te hebben met iemand waar er sprake is van een flink leeftijdsverschil.

Maar voordat we beginnen, bekijk eerst de onderstaande video:Tip 1: Besef je dat het normaal is

wanneer-afstand-nemenAls je nu in de auto stapt en vijf uurtjes naar het zuiden rijdt. En je bent in Italië. Stap dan even uit en loop een uurtje over straat.

Hoeveel stellen zie je die bestaan uit een jongere vrouw en een oudere man?

Daten met een oudere man is normaal.

Alleen in West-Europa zijn we er aan gewend dat mannen en vrouwen van dezelfde leeftijd elkaar daten. Maar buiten onze landsgrenzen is dit helemaal niet zo normaal als je zou denken. Overal ter wereld gaan jongere vrouwen een relatie aan met oudere mannen.

Dit druist ongetwijfeld in tegen alles wat je weet over relaties. Ik bedoel, hoe kunnen dit soort relaties in godsnaam gelijkwaardig zijn?

Daar kom ik later nog op terug. Eerst wil ik je meer vertellen over. En wat het voor voordelen heeft om hier gewoon in mee te gaan. Het is niet voor niets mijn belangrijkste tip als het aankomt op het hebben van een relatie met een oudere man.

De belangrijkste reden dat je het gewoon moet doen is dat je een volwassen vrouw bent

logischTenminste, daar ga ik vanuit. Als je 15 bent en je krijgt interesse van een man van 50, stop met lezen en schakel je ouders in. Maar ben je een vrouw van begin twintig en krijg je diezelfde interesse van een man van 50, helemaal prima. Jij mag zelf beslissen over wat je doet in je leven. Jij hebt zelf de keuze over met wie je omgaat, met wie je date en met wie je naar bed gaat. Doe dat dan alsjeblieft met de mannen die je daadwerkelijk aantrekkelijk vindt. En niet met de mannen waarvan je vindt dat je ze aantrekkelijk zou moeten vinden.

Misschien vraag jij je af waarom het normaal is voor een jongere vrouw om te daten met een oudere man. De reden is heel simpel. Het is evolutionair zo bepaald.

In de pubertijd schieten de meisjes de jongens voorbij.

Vanaf het moment dat meisjes vruchtbaar worden gaat hun ontwikkeling heel snel. Ze zijn sneller “volwassen“, zowel mentaal als emotioneel. Het verschil tussen een jongen van 18 en een meisje van 18 is groot. Een meisje van 18 is meer een vrouw dan een jongen van 18 een man is.

Dat komt omdat een jongen van 18 nog veel meer moet uitvinden waar hij staat. Hij is nog aan het ontdekken wat hij in zijn leven wil. Daarnaast is hij nog niet helemaal volgroeid. De hormonen gieren door zijn lijf en hij zit in een fase waarin hij vooral wild is.

De oudere man daarentegen weet helemaal waar hij voor staat.

geen betweterEr bestaat geen twijfel. Hij weet wat hij moet doen en hij doet het ook. Zijn wilde haren is hij kwijt, maar daar is een kalmte voor in de plaats gekomen. Daarnaast heeft hij meer ervaring, waardoor hij nou eenmaal meer te bieden heeft aan een jonge vrouw dan 1 of ander fragen zum kennenlernen auf französisch broekie wat het allemaal nog moet leren.

Evolutionair gezien is het logisch dat een jonge, vruchtbare vrouw – die veel te bieden heeft – valt op oudere mannen – die gemiddeld meer te bieden hebben dan jongere mannen. Oudere mannen hebben vaak meer stabiliteit in hun leven. Financiële, emotionele en fysieke stabiliteit. Dit zijn de eigenschappen die in de oertijd essentieel waren. Zonder de stabiliteit van een man kon een vrouw niet overleven.

Nee, ik wil niet terug naar die tijd. Ik zeg ook niet dat het goed of fout is. Ik vertel je puur hoe dit in de oertijd werkte. En dat dit de reden is waarom vrouwen hebben “aangeleerd” (over 250.000 jaar tijd) om te vallen op mannen die gemiddeld genomen ouder zijn dan hen.

Het is dus niets om je voor te schamen. Sterker nog: het is heel natuurlijk. Jij hebt hem veel te bieden, en hij jou. Zodra je dit door krijgt, en je vooral op de positieve kanten kan focussen, is het tijd voor wat tips en trucs om ervoor te zorgen dat de kans van slagen van jullie relatie zo groot mogelijk wordt.


Tip 2: Verander niet voor hem

Hij probeert je te veranderenMisschien denk je dat als je een oudere man ontmoet, dat hij van je verwacht dat jullie samen gaan. Of een andere truttige oude mannensport doen.

Maar maak je geen zorgen. Oudere mannen voelen zich aangetrokken door jou door je jeugdigheid. Dit is een teken van jouw vruchtbaarheid. Hij wordt helemaal wild van een jonge vrouw die doet waar ze zelf zin in heeft.

Probeer je dus niet te veel aan hem aan te passen en wees lekker jezelf.

Laat het idee los dat een gelijkwaardige relatie het beste is. Wat is een gelijkwaardige relatie eigenlijk? Een relatie waarbij de persoon die het beter voor elkaar heeft zijn prestaties naar beneden uitstelt om dichter op het niveau van de ander te komen?

Zoals je weet is het helemaal niet normaal om een gelijkwaardige relatie te hebben.

wat bedoel jeEen relatie tussen een oudere man en een jongere vrouw zijn de norm. Dit is dus een hele andere situatie waarin er op een aantal vlakken een onbalans is ingebouwd. En dat is helemaal niet erg.

Probeer juist waardering te hebben voor de verschillen tussen jullie. Misschien ben jij nog aan het uitzoeken hoe bepaalde dingen in elkaar zitten. Je hebt minder levenservaring dan hem. Mooi. Dan kan hij juist jou daarbij helpen.

Omgekeerd kan jij jong en energiek zijn, en hem inspireren om ook weer wat jeugdiger te worden. Dat vindt een oude man prachtig, die jongere energie van jou om zich heen.

Zolang jij je aangetrokken tot hem voelt en hij tot jou is er niets aan de hand. Je hoeft jezelf niet aan te passen. Hou het zo simpel als mogelijk en het komt allemaal goed.


Tip 3: Negeer kritiek

tijdverspillingJa, ik weet wat je denkt.

Zodra ik met een oudere vent thuiskom, beginnen mijn ouders te zeuren.

Ik weet het, ik weet het. Niet iedereen is zo verlicht als ik.

Misschien kan je hen dit artikel laten zien om hen te overtuigen dat het inderdaad natuurlijk is. Je kunt ze uitleggen dat je hem gewoon fantastisch vindt. Al met al zou ik me niet te veel zorgen maken. Ook al worden je ouders flink boos, dat maakt niet heel veel uit. Vroeg of laat raken ze aan het idee gewend. Ze zullen er misschien weinig begrip voor hebben, maar ze willen ook dat hun dochter gelukkig is. Dat betekent dat ze vroeg of laat zich bij de situatie neerleggen.

Misschien heb je een paar bijdehante vriendinnen die het niet kunnen nalaten om je te bekritiseren. “Nou, met zo’n oudere man is toch helemaal geen relatie mogelijk. Met mijn vriendje van dezelfde leeftijd daarentegen….

Realiseer je ten eerste dat deze kritiek helemaal niet is gebaseerd op feiten. Heeft je vriendin het zelf wel eens geprobeerd met een oudere man? Nee? Mooi. Dan mag ze haar grote waffel houden. Ze heeft immers geen ervaring en dus geen inzicht in waar jij mee dealt.

Eerlijk gezegd denk ik ook dat die vrees voor een “ongelijkwaardige relatie” schromelijk overdreven is

overdrevenIk denk eerder dat je meer ruimte kan krijgen van een oudere man dan van een jonge jongen. Een oudere man heeft meer ervaring met vrouwen en begrijpt ze beter. Hij zal minder jaloers zijn op de momenten dat het er niet toe doet. Hij weet wanneer hij reden heeft om zich zorgen te maken en wanneer niet. Althans, over het algemeen. Dus je hebt minder last van drama dan met 1 of ander knaapje die net aan zijn tweede vriendinnetje toe is.

Verder kan je het 1 en ander te horen krijgen als je over straat gaat. Of lezen in de krant. Of zien op TV. Vooroordelen zijn er genoeg. Hier hoef jij je helemaal niets van aan te trekken.

Heb geen schuldgevoel.

Vind je de man in kwestie leuk? Blijf hem dan gewoon lekker zien. Als je er echt moeite mee hebt, zoek dan mensen om je heen die hetzelfde doen als jij. Je kan dan ervaringen uitwisselen en zo een “nieuwe norm” creëren in je hoofd. Je omgeving beïnvloedt je namelijk sterk. Heb je alleen maar mensen om je heen die in een relatie zitten met iemand van dezelfde leeftijd, dan val je uit de toon. Maar als jij ook maar 1 ander stel kent met een (groot) leeftijdsverschil, dan ontvangen je hersenen elke keer dat je hen ziet het signaal dat het normaal is.

En bedenk maar: de eerste drie keer vinden je ouders er wat van. Maar als ze zien dat hun dochter gelukkig is en dat het echte liefde is, dan houden ze er vanzelf mee op. Ze hebben het te druk met hun eigen leven om er wat van te vinden. Dus geen zorgen, het komt allemaal goed.


Tip 4: Hou rekening met verschillen

hetzelfde maar andersIn tip 2 raadde ik je aan om vooral niet te veranderen en om te genieten van elkaars verschillen. Maar er zijn natuurlijk ook momenten waarop jullie niet op 1 lijn zitten.

Dit gebeurt natuurlijk in elke relatie, ongeacht of er een groot leeftijdsverschil is of niet. Ook in een relatie met iemand van dezelfde leeftijd kunnen er verschillen zijn in libido, energie-niveau, intellectuele interesse en emotionele uitwisseling. Dat is niet meer dan normaal.

Als er dus tussen jou en je oudere vriend verschillen zijn op dit vlak, verschuil je dan niet achter het “leeftijdsverschil“. Leer je zelf af om hier problemen aan op te hangen. Dat is de eerste stap.

Heb je dat gedaan?

Goed zo.

Tijd om het probleem op te lossen.

los het opStel dat je een oudere vriend hebt en hij hoeft niet meer zo nodig naar de kroeg. Ga dan gewoon lekker alleen. Hou er rekening mee dat hij andere behoeften heeft. Ga rustig met een paar vriendinnen. Hij blijft wel thuis.

Je hoeft niet te veranderen voor hem, dus je hoeft je niet aan hem aan te passen. Maar dat geldt net zo goed voor hem.

Als hij hobby’s heeft waar jij niets mee kan en vice versa, geef dan elkaar gewoon de ruimte om die uit te oefenen. je kan prima van iemand houden zonder het over alles met elkaar eens te zijn. Of de hele dag samen door te brengen. Het is allemaal niet zo ingewikkeld.

Sterker nog: in veel gevallen zal hij je meer waarderen als jij je eigen gang gaat maar wel aan het einde van de dag bij hem thuiskomt. En hoe zou jij het vinden als hij gewoon doet waar hij zin in heeft maar je dan wel aan het einde van de dag weet te vinden? Mooi toch?


Tip 5: Doe het niet voor het geld

waarschuwingIk denk dat deze tip voor de meeste vrouwen overbodig is, maar ik geef hem toch maar even voor de zekerheid.

Er heerst een hardnekkig idee dat sommige vrouwen een relatie aangaan met een oudere man omdat hij meer geld heeft. Maar uit onderzoek blijkt dat stellen van dezelfde leeftijd over het algemeen meer geld hebben dan stellen met een groot leeftijdsverschil.

Als je dus denkt dat je er financieel op vooruit gaat als je date met een oudere man, dan kom je bedrogen uit. Je hoeft daar absoluut niet op te rekenen.

Ik had al niet het idee dat je het voor het geld deed. Anders zou je niet dit artikel lezen. Maar als dit je wordt verweten, weet je vanaf nu dus dat het helemaal geen zin zou hebben, al zou je dat doen. Het komt namelijk niet overeen met de realiteit. Die dat soort situaties behoorlijk onrendabel maakt.


Zo. Dit waren mijn vijf tips voor het daten van een oudere man.

Ik wens jullie veel geluk samen. Jullie zijn een prachtig stel.

En als je meer advies wilt over hoe je met deze man van je dromen moet omgaan…

…meld je dan hieronder aan. Ik stuur je dan mijn nummer 1 tip om je droomman verliefd op je te maken. Dit noem ik het mannengeheim.

Als je dit toepast zul je zien dat hij niet kan wachten totdat het serieus wordt.

Ben je er klaar voor?

Laat een reactie achter:

Hoe te flirten met een rechte meisje

Zijn je aangetrokken tot iemand anders? Bent u, dan willen u waarschijnlijk weten hoe je deze persoon graag u. Belangrijker nog, wilt u weten hoe om te flirten met deze persoon.Flirten is een kunst, en volgens de BBC HomeTruths, flirten is "als een z

Hoe de zorg voor een oudere vrouw

Zorg voor een oudere vrouw kan worden dat een moeilijke taak voor iedereen niet vertrouwd zijn met de fysieke en emotionele behoeften van senioren. Een senior die heeft haar partner verloren zal meer aandacht nodig hebben, en als ziekte ook een punt

Hoe te flirten met een dame die uw vriend

Mannen en vrouwen die een vriendschap delen kunnen bekijken in een relatie doorheen de tijd evolueren. Deze evolutie begint meestal wanneer de man, vrouw of beide partijen een attractie naar elkaar en flirten om te zien ontwikkelen of het gevoel wede

Hoe tot op heden een oudere vrouw

Dateren van een oudere vrouw kan een groot avontuur zijn. Ze is veilig in haar karakter, haar carrière en haar seksualiteit. Misschien heeft ze verder gegaan dan het stereotype van vrouw en moeder; misschien ze al deze rollen heeft gespeeld en is kla

Hoe te flirten met een meisje op de Middelbare School

Er bestaan vele manieren om te flirten met een midden-school meisje, wie tussen de leeftijd van 11-14 moet. Meisjes van deze leeftijdsgroep willen praten veel over hun favoriete films, muziek en natuurlijk hun favoriete jongens. Het kan worden zeer i

Hoe te flirten met een meisje

Natuurlijk flirten met een meisje kan komen voor sommige, maar het kan blijken te zijn moeilijk voor anderen--vooral voor degenen die niet weten hoe om te beginnen een gesprek met het meisje. Echter, geef niet op hoop. Hier zijn een paar tips in geda

Hoe te flirten met een Cop

Flirten met een cop, zoals flirten met iedereen, moet de juiste mix van plezier en vleierij om resultaten te krijgen. Onze mannen en vrouwen in uniform hebben een serieuze baan te doen, maar als je het op de juiste manier doet, ze kunnen gewoon maken

Hoe te flirten met een genomen Man

Flirten kan betekenen diepere gevoelens of slechts dienen als speelse scherts tussen de seksen. Zodra u uw doel hebt gekozen, is het leuk om te zien gewoon wat je kan wegkomen met zeggen of doen. Hoewel de situatie gecompliceerd worden kan wanneer de

Hoe te flirten met een meisje op de telefoon

Hoewel ton van focus is op het verkrijgen van de meisjes betaald om te wisselen van getallen met een jongen, veel jongens niet voorbereiden op het gesprek dat gebeurt na de uitwisseling. Een meisje ook geïnteresseerd te houden tijdens een telefoonges

Hoe subtiel flirten met een meisje

Flirten is een van de moeilijkste aspecten van dating te beheersen. Het vereist tact en gevoeligheid. Ook duurt het een zekere mate van subtiliteit te doen effectief. Als een meisje dat u bent flirten met haar weet, u waarschijnlijk komen op te sterk

Hoe te flirten met een middelbare School meisje

Flirten op de middelbare school is allemaal onderdeel van het opgroeien; en terwijl het ernstige op het moment voelen kan, de attractie meestal bruist uit. Tiener relaties zijn meestal kort, omdat het instinctieve voor jonge volwassenen om de verschi

Hoe te flirten met een meisje op het werk

Stel je voor dat buitengewone meisje aan het werk die u niet lijken te krijgen je geest off van. Ze is mooi, intelligent, vrouwelijk en verleidelijke. Ja, ze is een werk-partner, maar vind je haar zo aantrekkelijk, en ze lijkt te nemen van de aankond

Hoe te flirten met een mannelijke collega

Flirten op het werk moet worden omgegaan met jong geitjehandschoenen. Als de regels en het beleid inzake ongewenste intimiteiten, ongepast gedrag en werknemer optredens variëren, starten van een volledige geblazen relatie op kantoor kon krijgen u in

Hoe te flirten met een mede-werker

Uw werkplek is waar u besteden een groot deel van uw tijd en, dientengevolge, u ontmoeten en leren kennen van veel mensen. Het is logisch dat u kan voldoen aan iemand die u flirten wilt met, maar het moeilijk zijn kan om uw persoonlijke jongleren en

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message