Das zweite treffen mit einer frau

hoe moet je flirten op werk


Ik was in mijn gedachten verzonken totdat ik zoey deutch and thomas mann dating opeens een vrouwelijke hand op mijn schouder voelde. Het was Marijke, mijn nieuwe collega waar ik van had gehoord en ze kwam zich mij voorstellen. Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden spiele zum kennenlernen 1. klasse in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Dus klik op deze linkwerk aan je zelfvertrouwen en ontdek hoe jij zelfverzekerd vrouwen single treff sankt augustin verleidt. Flirten op de werkvloer en seks met bergamont singlespeed classic 2010 een collega komt vaker frauen aus thailand treffen voor dan je misschien zou denken.

Als je mannen en vrouwen langdurig bij elkaar zet in dezelfde ruimte dan zal er altijd iets gebeuren. Voor je het weet ben je aan het flirten met je vrouwelijke collega en worden er seksuele toespelingen naar elkaar uitgewisseld.

Mensen met een fulltime baan brengen veel tijd met elkaar door en dat maakt de kans groter hoe moet je flirten op werk een flirt of affaire met een collega. Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen. En laat seks nu net een snelle en effectieve manier zijn om stress tegen te gaan.

Een verboden vluggertje op het kopieerapparaat met je collega zorgt voor stressvermindering en vergroot het werkplezier. Dit hormoon heeft een heerlijke werking op je brein.

Heeft geeft je ontspanning en een gevoel van geluk. Wij mannen denken vooral met ons geslachtsdeel en zien seks met een collega als een snelle manier van ontlading en plezier. Een beetje flirten met vrouwen op het werk gaat immers de verveling tegen van een lange middagdienst, nietwaar? Maar vrouwen blijken toch iets gehaaider te zijn als het gaat om flirten op het werk. Nee dat is niet mijn persoonlijke mening, maar de conclusie van Amerikaanse onderzoekers naar versieren op het werk.

Ze hebben dus niet alleen seks omdat ze genieten van een vluggertje, maar denken er ook op een bepaalde beter van te worden. Herinner je nog de affaire die de Amerikaanse hoe moet je flirten op werk Bill Clinton ooit had met zijn stagiaire Monika Lewinsky? Maar hoe moet je flirten op werk de FBI uiteindeljik sperma van hem vond op een jurk van Lewinsky, moest president Clinton schoorvoetend toegeven dat hij seksueel contact had gehad met zijn stagiaire.

In veel worden affaires tussen medewerkers niet gewaardeerd omdat men bang is dat het koste gaat van productiviteit.

Als teamleider of leidinggevende is de kans groot dat je de spullen kan pakken als je betrapt wordt dat je een affaire hebt met een vrouwelijke medewerker. Je bent net begonnen aan je nieuwe baan en voert met een vrouwelijke collega een nieuw project uit. Kijk, in een aantal branches komen affaires en relaties onderling vaker voor dan in bedrijfstakken en organisaties. In de politiek echter wordt een affaire met een collega heel wat minder gewaardeerd en kan het zelfs je kop kosten. Serieuze Frans staat te hoe moet je flirten op werk Hij moet wel een oogje op haar hebben!

Flirt niet alleen maar met bloedgeile secretaresses, ook de spuuglelijke toiletjuffrouw met haar op de bovenlip verdient je aandacht. Je bent nu al enige tijd met je collega aan het flirten en krijgt continue positieve signalen van haar terug. Een hoe moet je flirten op werk op maandagochtend is geen goed moment om je collega te versieren, maar een bedrijfsuitje op vrijdagavond is dat wel.

Weet je nog ik het in de introductie had hoe moet je flirten op werk die blonde aantrekkelijke collega?

Ik wist dat ik die avond mijn kans moest grijpen. Vooraf hadden we een diner en ging ik strategisch naast haar zitten. Daar stemde ze mee in. Daarna hadden we nog twee keer seks op het werk het maakte overwerken op het kantoor meteen een stuk minder vervelend.

Flirt met haar en laat de aantrekkingskracht zijn werk doen. Bouw de spanning langzaam tussen jullie op. Door middel van subtiele aanrakingen kan je testen of je collega jou aantrekkelijk vindt.

je het weet denkt je collega na over de consequenties van een affaire op het werk en gaat ze niet meer in op je avances. Voor je het weet staat je hele afdeling te over wat je samen met je collega hebt uitgespookt.

Als je een verantwoordelijke baan hebt dan kan een affaire je enorm afleiden. Vooral dingen anders gaan dan je zou willen.

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen. Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen Misschien vind je dit ook leuk: Het grote probleem op het werk dat echt frustr as tie opwekt.

Mooie dame als klant en een geil oud mannetje erachter dat iets totaal nutteloos koopt alleen maar voor die dame…. Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. Ontvang exclusieve aanbiedingen en de beste dating geheimen in onze gratis versiertips nieuwsbrief. Jonathan Johnson Flirttips 2 Reacties. Ik zag dubbel van de cijfertjes en was toe aan mijn welverdiende vrijdagmiddagpauze.

Maar ik moest en zou mijn wekelijkse deadline halen. Ik draaide me om en zag een prachtige blonde dame pal voor mijn neus staan. Ze was helemaal mijn smaak. Haar aantrekkelijke verschijning was een welkome afwisseling op de werkvloer. En dat had ik niet alleen door. Iedere mannelijke collega op mijn afdeling leek zich aan haar te vergapen.

Iedere gelegenheid greep ik aan om met haar te flirten op de werkvloer. diep van binnen wilde ik natuurlijk veel meer dan dat. Een paar weken later op een bedrijfsborrel zag ik eindelijk mijn kans schoon. Inhoud van dit artikel. Heb je geen zin in trucjes of versiermethoden? Bezint Eer Ge Begint! Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen. Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen? Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede single treff sankt augustin eerste stap kunnen zijn. Klik op de hieronder om er meer over te ontdekken: Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen. Overbelasting en een hoge werkdruk brengt behoorlijk wat werkstress met zich mee.

Hij had seks met een ondergeschikte werknemer. Heb je seks met je vrouwelijke baas? Dan hoef je niet zo bang te zijn. Ben je zelf leidinggevende? Kijk dan uit voor de consequenties omdat je positie in gevaar kan komen. Bill Clinton werd als leidinggevende ongelooflijk kwetsbaar en zijn presidentschap kwam in gevaar. Monika Lewinsky daarentegen verdiende een vermogen met het uitbrengen van haar biografie over de Clinton-affaire.

Voordat je ten bergamont singlespeed classic 2010 aanval gaat is het verstandig om eerst eens te kijken hoe ze op je werk omgaan met affaires.

Zoek dus hoe moet je flirten op werk uit wat de regels zijn in je bedrijf als het gaat om een affaire tussen werknemers. Ga voor een drankje na het werk. Peil wel van tevoren of ze de rest van de avond vrij is. Nodig haar thuis bij je uit. Vraag om hulp dat gezamenlijke project waar jullie aan moeten werken. Als je merkt dat een collega je leuk vindt, grijp dan je kans als de gelegenheid zich voordoet.

Wil je dat geen enkele collega over jullie one night stand te weten komt? Houd dan ook je mond daarover en vraag haar hetzelfde te doen. Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om hoe moet je flirten op werk meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Er is geen enkele goede versierder hoe moet je flirten op werk geen zelfvertrouwen heeft. Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging. Misschien vind je dit ook leuk: Like Ons Op Facebook! Reviews "Dit boek is echt waar je geld.

Het heeft me enorm geholpen en ben enorm gegroeit daardoor. Het is een absolute MUST als je beter wilt worden met vrouwen.


Flirten met je collega is als op jacht gaan naar een pot goud aan het andere eind van de In het geval van je collega versieren kan je:. Er staat veel op het spel door de hoe moet je flirten op werk waar je aan het flirten bent. Maar in dit geval is het heel goed dat je dit artikel hebt opgezocht, zodat je weet wat je wel en niet moet doen. Voordat ik full-time datingcoach was, had ik er een baan naast.

Check die zeker en vooral de podcast die erbij zit. Als je een vrouw bent: Lees dan dit artikel van Tim op Mannengeheim: Maar op dat moment kon mij dat toch niet zoveel schelen. Bovenstaande complicatie ontstaat vooral als je van de hele afdeling je persoonlijke bangalijst maakt. Als je de strategie die je hieronder leert toepast, zal het soms voorkomen dat er GEEN gelegenheid is om meer te doen dan alleen flirten.

Zelfs als je helemaal niets doet de rest van het jaar kan je op de kerstborrel een gelukje hebben. Als je collega aangeschoten is en besluit om met een man mee te gaan, dan kan jij het maar beter zijn. Normaal gesproken raad ik je aan om altijd recht op je doel af te gaan.

Wanneer je bent naar een vrouw en laat merken dat je haar serieus leuk vindt, moet ze je wel afwijzen of je een kans geven om haar te hoe moet je flirten op werk. Zelfs als ze je leuk hoe moet je flirten op werk zal ze — wanneer je openlijk interesse toont — moeten doen alsof ze dat niet wil.

Simpelweg omdat het niet sociaal geaccepteerd is. Het helpt niet dat vrouwen er op worden afgerekend als ze op dit soort interesse ingaan. Zij vindt haar baan ongetwijfeld zeker als jij er heel direct op af gaat wat tegen de sociale regels indruist. Iedereen heeft wel eens een mannelijke collega gehad die iets fanatiek achter een vrouwelijke aangaat.

Dat betekent dat je niet, zoals je gewend bent, direct op een vrouw afstapt. Vanaf nu vind je alle vrouwen machtig mooi hoe moet je flirten op werk interessant. Als mannen je namelijk als concurrentie beginnen te zien, kan je verhaal nog steeds slecht aflopen. Wanneer je consequent met alle vrouwen flirt, en dit vanaf het begin af aan zo doet, gaan ze er vanuit dat dit bij je persoonlijkheid hoort. Zorg er dus voor dat men twijfelt over je motieven. En dat als men een inschatting zou moeten maken, dat jij:.

Het is dus geen goed idee om op zoek te gaan naar een vriendin op de werkvloer. De kans dat dat slecht afloopt is nou eenmaal groot. Onderaan het artikel heb ik 36 voorbeeldzinnen die je kan zeggen tegen haar in deze situatie. Download ze nadat je verder hebt gelezen. Wanneer je een vrouw ontmoet, behandel je haar alsof ze de mooiste en meest aantrekkelijke vrouw op aarde is…. Het is niet je bedoeling om serieus met haar te flirten.

Maak overduidelijk dat het hoe moet je flirten op werk spelletje is. Het emotionele gedeelte van ons brein kan namelijk geen onderscheid maken tussen spel en realiteit. Het rationele gedeelte kan dat natuurlijk wel. Deze zinnen zijn zo over-the-top dat ze voor de mensen om jullie heen en voor haar grappig lijken. Maar ondertussen krijgt haar hoe moet je flirten op werk brein keer op keer het signaal: Deze man vindt mij leuk. Als je helemaal over-the-top wil doen verander je in een kluns als er een vrouw bij je in de buurt komt.

En doe het het liefst diezelfde hoe moet je flirten op werk nog een keer maar dan bij iemand anders. Nu je dit consequent aan het doen bent zul je zien dat sommige vrouwen het spelletje mee beginnen te spelen.

Ze vinden het maar wat leuk, die aandacht van jou. Wat hen zal inspireren om met je mee te gaan doen. Het gaat zo over de top dat het een grapje moet zijn. Maar… jullie zijn ook met elkaar aan het flirten.

Wat je in ieder geval niet moet doen is het enorm serieus maken, haar apart nemen een dramatische doen.

Dat is namelijk een grote afknapper voor vrouwen. Blijf dus steeds romantische dates voorstellen op een compleet over de top manier, push nooit heel hard. Dit is mijn favoriete zinnetje in de Nederlandse taal. Jij blijft overdreven met haar flirten, net zo lang totdat zij het niet meer houdt. En dan gaan jullie met elkaar naar huis.

Zorg er dus voor dat het niet awkward is. Dit doe je door: Nadat je haar hebt hoe moet je flirten op werk ben je elke herinnering eraan kwijt. Wanneer je er wel over zou praten geef jij je collega een slechte naam.

Geen enkele vrouw wil graag gezien worden als een slet. Daarnaast maak het je leven als player makkelijker. Vrouwen zijn ontzettende kwebbelkonten. kunnen nooit hun mond houden. Reken er hoe moet je flirten op werk op dat jij zelf aan niemand hoeft te vertellen dat je met haar naar bed bent geweest om het te lekken.

Zeker als je goed was in bed zal iedereen op kantoor het horen. Het gevolg is dat andere vrouwen ook interesse zullen krijgen. Dan alleen zullen de verhalen positief zijn, en zal ze het lef hebben om te hoe geweldig het was.

Als je dit goed aanpakt, krijg je daarna de ene na de andere vrouw over de vloer die ook wel interesse heeft. Er zijn vaak wel regels dat het niet mag…. Veel gasten zijn gewend om met de eerste vrouw die ze een blik waardig keurt een relatie te beginnen. Maar dit is ook een recept voor awkwardness. Let dus heel goed op welke keuze je maakt.

Wil je een collega tot je vriendin maken? Sowieso is mijn advies om eerst vijftig chicks te bangen voordat je ook maar denkt aan een vriendin. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen. Zo bergamont singlespeed classic 2010 krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en hoe moet je flirten op werk casestudies van mannen zoals jij.

Ik heb een probleem. Het is niet een collega die ik wil versieren, maar de juf van mijn kind. Het probleem zit hem erin dat ik in een langdurige relatie zit en de juf 10 jaar jonger dan mij is. Maar ik ben stapelverliefd op haar, verzin excuusjes om met haar te praten, kan niet slapen enz.

Je kent het wel. Ik weet niet of ze ook maar iets voor me voelt of niet. Hoe pak ik dit aan? Dat is nogal een opeenstapeling van slechte omstandigheden.

Gene goed idee, maar als je het per se wil, werkt de bovenstaande methode met iedereen flirten daar ook. Jo Tim, ik wil je eerst trouwens bedanken voor deze info je bent echt een baas. Het hoe moet je flirten op werk wordt niet gepubliceerd. Sander — 25 april In dit artikel leer je: Waarom het van pas komt dat vrouwen alles aan elkaar doorvertellen. Hoe je die mooie collega zo opgewonden maakt dat ze zich niet meer kan beheersen.

Hoe je voorkomt dat je ontslagen wordt als je met je collega naar bed gaat. Hier is alles wat je moet weten over flirten op het werk Kijk: Flirten met je collega is als op jacht gaan naar een pot goud aan het andere eind van de regenboog… …door een veld vol En ben je af.

In het geval van je collega versieren kan je: Belachelijk worden gemaakt voor heel het kantoor. Overkomen als een creep. In alle gevallen is het belangrijk om goed te wat je doet. Normaal gesproken zeg ik altijd: Stop met ploeteren en moeizame gesprekken met vrouwen. Overwin aanspreekangst en krijg zelfvertrouwen met vrouwen audio Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.


10 VERSIERTIPS

You may look:
-
Bij flirten speelt lichaamstaal een belangrijke rol. Maar hoe pak je dat nu aan op het werk zonder dat het al te veel opvalt en zonder dat andere coll.
-
55% vindt dat flirten moet kunnen op de werkvloer;. Als je zoveel uren per dag op het werk doorbrengt, kom je vroeg of laat wel een collega tegen waarmee het.
-
Flirten op het werk en het zogenaamde zakelijke flirten, het gebeurt veel in het bedrijfsleven. Hier krijg je advies van een professionele flirtcoach.
-
Flirten Op Het Werk, Hoe Doe Je Dat? Je kent het wel: je bent op je werk en je wilt met vrouwelijke collega’s flirten op het werk maar je weet niet hoe je dat moet.
-
55% vindt dat flirten moet kunnen op de werkvloer;. Als je zoveel uren per dag op het werk doorbrengt, kom je vroeg of laat wel een collega tegen waarmee het.
-


Flirten is, in de meest basale vorm, speels laten zien dat je je seksueel tot iemand aangetrokken voelt. Voordat je met iemand gaat flirten moet je dus weten of je je aangetrokken voelt en of je diegene echt leuk vindt! Het kan ontzettend eng zijn om te beginnen met flirten omdat je jezelf dan heel kwetsbaar opstelt, maar wees niet bang - het is normaal om zenuwachtig te zijn als je iemand ziet die je echt leuk vindt, en er zijn allerlei manieren om zelfverzekerd over te komen zodat je hoe moet je flirten op werk succes kunt flirten.

Als je wilt weten hoe je moet flirten geeft dit artikel je wat algemene adviezen. Oogcontact is het beste en simpelste wat je kunt doen als je begint met flirten.

Je kunt iemand diep in de ogen kijken, maar kijk ook af en toe even weg, anders kan het te intens worden. Probeer deze hoe moet je flirten op werk eens: Laat je betrappen terwijl hoe moet je flirten op werk kijkt. Staar niet, maar kijk af en toe even naar de ander. Hou de blik even een seconde vast, glimlach en kijk dan weer weg.

Knipoog of trek je wenkbrauwen op. Het is misschien een beetje flauw, maar het werkt wel als je het spaarzaam doet. Meisjes naar een jongen kijken, de ogen even neerslaan en dan weer door de wimpers heen naar hem kijken. Je zult waarschijnlijk vanzelf gaan glimlachen als je met iemand praat die je leuk vindt, maar je kunt je parelwitte tanden in hoe moet je flirten op werk voordeel gebruiken, zelfs voordat het gesprek op gang is.

Je kunt ook lachen hoe moet je flirten op werk iemand je voorbijloopt, of aan de andere kant van de kamer staat. Het hoeft geen grijns van oor tot oor te zijn; gewoon een subtiele glimlach is het beste. Probeer de volgende variaties: Het is moeilijk te zeggen hoe dat komt, maar hoe moet je flirten op werk trage glimlach wordt over het algemeen als sexy beschouwd. Glimlach als je oogcontact maakt. Als je plotseling iemand in de ogen kijkt, glimlach dan voor extra effect als het een oprechte glimlach is, zal de ander dat zelfs zien zonder naar je mond te kijken - je krijgt rimpeltjes bij je ogen, dit wordt ook wel de Duchenne-glimlach genoemd.

Probeer met je ogen te lachen en niet alleen met je mond. Zorg dat je hele gezicht straalt als je lacht. Als je de persoon met wie je flirt nog niet kent kun je jezelf voorstellen of juist niet om het flirten verder uit te bouwen.

Zeg gewoon "Hoi", waarna je je voorstelt, of een eenvoudige vraag stelt, dat is hoe moet je flirten op werk stuk effectiever en minder geforceerd. Als de ander je naam niet kent, en je bent van nature een spontaan persoon, stel jezelf dan gewoon een keer voor. Dat kan heel eenvoudig zijn, zoals "Hoi, ik ben [naam]". En hoe heet jij? Zorg er voor dat je de naam van de ander goed verstaat.

Wat een mooie naam. Of, als je vindt dat de ander wat harder voor je moet werken, kun je je naam nog een tijdje geheim houden. Als de ander het echt wil weten zal hij of zij wat onderzoek moeten gaan doen, of wat meer achter je aan moeten zitten.

Of je de ander nu al een beetje kent of niet, een gesprek is de beste manier om het flirten naar een hoger niveau te tillen. Hier volgen wat richtlijnen: De beste manier om een gesprek te beginnen met iemand die je niet kent is door te starten met een observatie die eindigt in een vraag: Wat je zegt is eigenlijk niet zo belangrijk - je nodigt de ander gewoon uit om met je te praten.

Als je de ander hoe moet je flirten op werk eerder hebt ontmoet kun je een gesprek hoe moet je flirten op werk op basis van een ervaring of interesse die je deelt. Je kunt het bijvoorbeeld hebben over een les die je samen volgt of de trein die jullie beiden naar je werk nemen.

Nogmaals, het onderwerp is niet zo belangrijk - wat belangrijk is, is dat je hem of haar vraagt om met je te praten. Als de ander goed reageert kun je de conversatie voortzetten. Breng niet te veel persoonlijke dingen ter sprake. Praat over de omgeving om je heen, over een concert waar je net geweest bent, etc. Hou persoonlijke zaken zoals geld, relaties, opleiding enzovoorts er buiten, behalve als je weet dat de ander graag wat diepere onderwerpen zonder te emotioneel te worden.

Over het algemeen kun je beter niet praten over onderwerpen die voor jullie persoonlijk relevant zijn zoals religie totdat je elkaar beter kent. Het is makkelijker om het tijdens het flirten over leuke en luchtige dingen te hebben, zoals je huisdier, televisieseries of je favoriete vakantiebestemming. Dat betekent niet dat je moet doen alsof je dom bent, maar dat je moet ontspannen en de diepere gesprekken voor later moet bewaren.

Speelsheid betekent je jezelf niet te serieus neemt, dat je een grappig doet, dat je de ander een beetje plaagt of over iets heel onverwachts gaat praten. Het betekent ook dat je je niet te druk maakt over het verloop van het gesprek.

Gebruik lichaamstaal om je bedoelingen duidelijk te maken. Non-verbale aanwijzingen zeggen vaak veel meer over hoe je je voelt dan woorden, dus zorg dat je laat zien wat je bedoelt. Probeer de volgende dingen: Hou je houding "open". Kruis je armen of benen niet, dit zijn vaak tekens dat je jezelf wilt afschermen van de ander. Draai je lichaam een beetje naar de ander toe. Ga zo zitten of staan dat je naar de ander bent toegekeerd.

Raak hem hoe moet je flirten op werk haar aan. Initieer heel terloops lichamelijk door hem of haar even op de onderarm aan hoe moet je flirten op werk raken, of door "per ongeluk" iets te dichtbij elkaar te lopen waardoor je handen even tegen elkaar komen. Hoe moet je flirten op werk met je haar meisjes.

Om dit bewust aan de ander te laten weten kun je langzaam een pluk haar om je vinger wikkelen terwijl je praat. Raak de ander aan. De eerste keren dat je de ander aanraakt moet je zorgen dat hij of zij zich niet "gevangen" voelt. Afhankelijk van waar je hem of haar aanraakt moet de aanraking net lang genoeg zijn zodat het duidelijk is dat het expres deed, maar niet langer dan dat.

Geef de ander al vroeg in het gesprek complimentjes. Raap al je zelfvertrouwen bij elkaar en laat de gelegenheid niet voorbij gaan - je weet nooit wanneer de volgende kans is.

Hier zijn wat technieken om te proberen: Hou oogcontact wanneer je een compliment uitspreekt. Als je wegkijkt kan de ander denken dat je het niet meent. Verlaag de toon en het volume van je stem een beetje. Dat zorgt dat je stem wat intiemer en een beetje sexy klinkt.

Daarnaast moet de ander dan wat dichterbij komen om het te kunnen horen. Gebruik de interesses van de ander in je voordeel. Als je weet dat de ander al een relatie met iemand heeft, kun je dat in je voordeel gebruiken door een compliment te geven. Probeer het compliment in het gesprek te verweven. Wat kan ik doen om je op te vrolijken? Een meisje vindt het misschien leuk als je iets over haar ogen zegt, maar ze vindt het wellicht eng als je te snel over haar lichaam begint.

Hou het netjes en blijf bij deze fysieke kenmerken: Ogen Glimlach Lippen Haar Handen. Hou de gesprekken kort. Maak er iets bijzonders van, en hou het bij een paar keer per week. Laat gesprek niet langer duren dan 5 tot 10 minuten. Hoe langer het doorgaat, hoe groter de kans is op een ongemakkelijke stilte. Laat de ander naar jou toe komen. Zo kun je de interesse van de ander peilen en de spanning opbouwen.

Hier zijn wat mogelijkheden om de ander te vragen: Vraag of de ander plannen heeft op een bepaalde datum. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: Hou de vraag wel open, en vraag niet iets waar alleen met ja of nee op geantwoord kan worden - dan kun je meer informatie loskrijgen.

Vraag niet wat iemand vanavond of morgen doet. Probeer het een beetje vooruit te hoe moet je flirten op werk, zodat je niet te wanhopig overkomt. Dit is de beste aanpak als je met een hele groep uit wilt. Ik zou het heel leuk vinden als je ook mee Wees recht voor zijn raap. Als je heel zelfverzekerd bent kun je gewoon zeggen waar het op staat.

Pak het ongedwongen aan. Zorg dat je niet zo zenuwachtig bent dat je de basistechnieken van communicatie helemaal vergeet. Probeer kalm te blijven en begin het gesprek heel terloops. Hier zijn wat mogelijkheden om het gesprek mee te beginnen: Praat niet teveel over jezelf. Dit is een belangrijk principe als je met mensen praat: De meeste mensen praten graag over zichzelf omdat ze daar het meeste vanaf weten.


Inhoud van dit artikel: Hou Het Geheim Tip 5: Blijf Onvoorspelbaar Tip 6: Je brengt meer tijd doordeweeks op je werk door dan thuis. Overal waar mensen elkaar voor een lange tijd en op regelmatige basis ontmoeten, blijken mensen vatbaar te zijn voor elkaars charmes. Bovenstaande cijfers laten zien dat veel mensen hun charmes in de strijd gooien op de werkvloer, zelfs ze een hebben.

Het vrouwelijk flirten levert alleen gunstige resultaten op wanneer het geen overdreven doorzichtige seksuele avances zijn maar hoe moet je flirten op werk, oprechte complimentjes. Flirten op het werk doen mensen dus niet alleen omdat ze een oogje op die knappe collega hebben, maar ook om verveling tegen te gaan en meer resultaat te halen uit collegiale en onderhandelingsgesprekken.

In dit hoe moet je flirten op werk vertel ik je een aantal tips hoe je effectief kunt flirten met die aantrekkelijke collega. In plaats van actief op zoek te gaan naar een hoe moet je flirten op werk die openstaat voor jou avances kun je ook je ogen open houden en kijken wie er met jou flirt. Je merkt snel of er een flirterig sfeertje hangt en of die ene collega net wat meer tijd aan hoe moet je flirten op werk besteed dan aan de rest.

Op het moment dat je deze openlijke flirtsignalen begint te herkennen, is het aan jou om daarop in te spelen. Vindt je hem of haar aantrekkelijk?

Ga er dan subtiel op in. Laat merken dat je zijn of haar flirtsignalen waardeert. Door preselectie toe te passen flirt je op een veilige manier. Het maakt de kansen op succes een stuk groter. Mensen lopen bij elkaar over de kantoor vloer, voeren de hele dag interactie met elkaar over van alles en nog wat en geven signalen af naar mensen die ze interessant of aantrekkelijk vinden. Er is echter wel een groot verschil.

In dit sociaal netwerk verdien jij je brood. Op de verkeerde manier flirten op het werk kan je baan kosten. Het is een flirtspel die goed werkt als je weet wat je moet doen. Op het moment dat jullie ogen elkaar kruizen hou je zo lang mogelijk oogcontact.

Wanneer er voor de tweede keer oogcontact plaatsvindt binnen enkele minuten dwing je een sterke reactie af. Lach eens vriendelijk of maak een gebaar met je koffiemok om samen even pauze te houden en thee of koffie te Hij of zij zal de flirtsignalen hoe moet je flirten op werk genoeg opmerken.

Vooral voor de mannen is het belangrijk dat je gepast en op de juiste manier doet zodat vrouwen zich niet oncomfortabel voelen, anders heb je kans dat je een klap in je gezicht krijgt of een aanklacht aan je broek hebt hangen. Denk hierbij aan handen schudden, een schouderklopje of een korte aanraking op plekken waar het niet raar is elleboog, rug etc. Je kunt hem of haar ook aanraken door er naast te gaan staan.

Vooral in een drukke ruimte zal niemand dit vreemd vinden. Subtiel elkaar aanraken is een must om aantrekkingskracht bij iemand op te wekken. Bouw het wel langzaam en natuurlijk op. Begin met onschuldige aanrakingen tegen de hand, schouder of rug en kijk hoe hij of zij daarop reageert. Krijg je positieve signalen terug. Dan weet je dat je goed bezig bent en de volgende keer een stapje verder kunt gaan. Blijf altijd rustig en raak niet gepanikeerd als iemand een negatieve reactie geeft. Bewaar het zoenen voor het moment dat jullie alleen met zijn.

Je bent al een tijdje met collega subtiel aan het flirten. Je bent er van overtuigd dat hij of zij je leuk vindt. De alcohol vloeit ondertussen rijkelijk en je ziet je kans schoon om met je collega de dansvloer op te gaan. Jullie pakken elkaar vast en kijken elkaar in de ogen aan.

De spanning is om te snijden en het liefst zouden jullie beiden nu het bed willen induiken. Ondanks dat je aardig bent aangeschoten weet hoe moet je flirten op werk jezelf in bedwang hoe moet je flirten op werk nemen. De rest van de avond verliezen jullie elkaar niet meer uit het oog. Let erop dat je toeslaat op het moment dat het kan. Je wilt niet met elkaar flirten wanneer je bijvoorbeeld in een vergadering zit.

Ook is het niet aan te raden om samen een toilethokje op te zoeken tijdens werktijd. De kans is namelijk veel groter dat jullie tijdens een bedrijfsuitje of hoe moet je flirten op werk een vrijdagmiddagborrel een one night stand beleven dan dat dit zal gebeuren op een maandagochtend.

Tijdens het bedrijfsuitje konden jullie elkaar door de drank niet meer inhouden en zoenden jullie intens. Mensen kunnen namelijk altijd van gedachten veranderen. Misschien worden ze hoe moet je flirten op werk of gebruiken ze deze als een middel om jou te chanteren.

Het dagelijkse werk is al zo hectisch, je staat niet te wachten nog meer onbenullige zaken die je energie kosten. Met jou het bed induiken zal namelijk niet meteen leiden tot een nieuw onderwerp in de wekelijkse nieuwsbrief.

Ken jij een collega die altijd met iedereen loopt te dollen? Meent hij of zij nou serieus of is het een grapje? Omdat je niet weet wanneer het menens is ben je ook eerder geneigd om zijn of gedrag maar te accepteren.

Dit geldt hetzelfde voor het flirten met iedereen: Het voordeel van flirten met iedereen is dat mensen je gaan zien als die extraverte collega die wel houdt van een flirtspelletje.

Hierdoor zullen mensen altijd in twijfel blijven of je het daadwerkelijk meent. Dit is ook ideaal wanneer iemand niet ingaat op je flirtsignalen. Je zal niet overkomen als die wanhopige collega omdat je dit bij iedereen doet en hoe moet je flirten op werk ook zodanig is geaccepteerd.

En begrijp dat de aanhouder altijd wint. dat moment kun jij toeslaan en niemand die het in de gaten heeft. Vooral als je hem of haar aantrekkelijk vindt dan wil je gebruik maken van deze gelegenheid waarbij je even een praatje met elkaar kunt maken.

Dit zorgt ervoor dat hij of zij je eerder zal onthouden en bij je aan zal kloppen op het moment dat er vragen zijn. Met de tijd bouw je een vriendschap op die flirterig kan zijn. Omdat je elkaar voornamelijk tijdens werktijd ziet heb je genoeg tijd om dingen met elkaar te delen. Laat hem of haar een glimp van je persoonlijkheid en vertel wat meer over de hoe moet je flirten op werk waar jij voor staat in het leven.

Als je wilt dat hij of zij zich kwetsbaar opstelt hoe moet je flirten op werk is het belangrijk dat je zelf ook iets kwetsbaars vertelt. Op het moment dat jullie serieus met elkaar in gesprek zijn en gevoelige onderwerpen met elkaar delen, wil je geen grappen maken over de dingen die je net te horen hebt gekregen. Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen succesvoller te worden met dating en relaties, zelfs als je niet een mooi lichaam of gezicht hebt.

Zo verleid je de man of vrouw met een geweldig uiterlijk en een geweldige persoonlijkheid. Ik heb een probleempje, ik heb namelijk een zieke crush op mijn baas. Ik flirt wel eens met hem en hij reageert daar ook wel goed op. Hij is ook single gelukkig. Maar het is nog steeds heel ongemakkelijk want hij en blijft mn baas… Het is toch echt not done om een affaire met je baas te hebben? Straks denken ze dat ik me hogerop probeer te neuken of een salarisverhoging probeer te krijgen of zo….

Hoe moet je flirten op werk weet ook niet zo goed wat hij nou van me vindt. Hij reageert dan wel goed op het flirten maar hij neemt nooit zelf initiatief. Vind hij mij echt leuk of houdt hij gewoon van de aandacht? Ugh, ik word er ook niet gelukkiger van. Weet jij raad Oscar? Ten eerste moet je je gewoon niets aantrekken van anderen. Als jij je baas leuk dan zij het zo.

Maar ten tweede, als hij niet initiatief toont, kun je zelf een keer zelf peilen. Zorg er dan wel voor dat je hem niet het blok maar vraag het hem gewoon een keer.

Hoe zorg je ervoor dat het geheim blijft? Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. op het Werk: Misschien vind je dit ook leuk: Reageeren op Oscar Oliver.

Like Ons Op Facebook! Interessante ex terug artikelen Ik Mis Mijn Ex: Disclaimer Privacybeleid Sitemap Contact. We nemen je privacy erg serieus.

Je kunt ons volledige privacybeleid lezen door hierboven op de link te klikken.


10 VERSIERTIPS

Some more links:
-
Bij flirten speelt lichaamstaal een belangrijke rol. Maar hoe pak je dat nu aan op het werk zonder dat het al te veel opvalt en zonder dat andere coll.
-
Bij flirten speelt lichaamstaal een belangrijke rol. Maar hoe pak je dat nu aan op het werk zonder dat het al te veel opvalt en zonder dat andere coll.
-
Wil je als een ware meester vrouwen versieren op het werk? In dit artikel onthul ik hoe je veilig en effectief met je collega's kunt flirten op het werk.
-
Oder intensität übereinstimmung wünsche und hoffnungen hoe moet je flirten op werk Verbessert treffen flirten op het werk viele schöne orte, um ungezwungen.
-
Oder intensität übereinstimmung wünsche und hoffnungen hoe moet je flirten op werk Verbessert treffen flirten op het werk viele schöne orte, um ungezwungen.
-

0

In dit artikel leer je:

 • Hoe het komt dat bedrijven krampachtig doen over flirten op de werkvloer, maar ook waarom dit vrij zinloos is.
 • Hoe groot de kans is dat je verliefd wordt op je collega (het antwoord zal je verbazen!).
 • Waarom het GEEN goed idee is om hem tijdens de kerstborrel achter de kerstboom te lokken en hem daar te bespringen.
 • Wat je WEL moet doen om hem subtiel te versieren, en WAAROM dit een goed idee is.
 • Wie je wel en niet moet versieren op je werk, en wat de consequenties zijn als je niet naar me luistert (als je dit al goed doet, is er niets aan de hand!).
 • Hoe je er in zijn ogen in 1 klap veel aantrekkelijker uit gaat zien… ZONDER dat je ook maar iets aan je uiterlijk hoeft te veranderen. (Hint!)
 • Waarom hij je niet uitvraagt op het werk ook al wil hij dat graag, en wat jij kan doen om hem zover te krijgen.

Je komt op je werk, je zegt iedereen gedag…

kloppend-hartEn dan zie je Hem.

Als hij je ziet komt er een lach op je gezicht waar je van smelt en knikkende knietjes van krijgt.

Als hij “Hoi” zegt moet je je aan de rand van het bureau vastpakken om je staande te houden.

En als je een paar minuten later op je plek zit, realiseer je dat je zo in beslag werd genomen door je eigen gevoel dat je vergat hoi terug te zeggen.

Yep….

Je vindt je collega leuk.

…en dan is je werkdag nog maar vijf minuten begonnen en heb je dus nog acht uur om “professioneel met elkaar om te gaan”.

Wat zoveel betekent als “met hartkloppingen naast hem zitten en proberen niets te laten merken terwijl je af en toe knikt en “hmhmmm” zegt.

“Vecht er niet tegen.”

Misschien vind je het moeilijk dat je een beetje verliefd bent geworden op die leuke collega. Maar dat is echt niets om je voor te schamen.

Het bewijst alleen maar dat je niet van steen bent.

Want ook al wordt er in veel gevallen moeilijk over gedaan….

Vroeg of laat gebeurt het toch wel.

Het is bijna onmogelijk om nooit verliefd te worden op je werk.

liefde op het werkHet overkomt iedereen wel eens. Want:

“Bedenk maar eens”.

Eerst wordt een groep mensen bij elkaar gezet met zowel mannen als vrouwen met niet al te grote leeftijdsverschillen.

Dat een aantal elkaar fysiek aantrekkelijk vinden zal niet als een verrassing komen.

Dan zetten we ze 40 uur per week in een ruimte om samen een aantal problemen op te lossen. Hierdoor leren ze elkaar vertrouwen en delen ze lief en leed.

Vervolgens zijn er af en toe bedrijfsuitjes en -borrels waarbij men “informeel” bij elkaar komt en er alcohol in het spel is.

Ehm, ja.

Dat noem ik een recept voor kantoorliefdes en bedrijfsaffaires.

En als je kijkt hoeveel mensen op de werkvloer niets krijgen…

…dan zijn de cijfers niet mals.

.

“Maar Tim, wat moet ik nu doen?”

flirten-collegaIk dacht dat je het nooit zou vragen.

Als een vrouw me vertelt dat ze verliefd is op een collega…

..dan kijkt ze me 9 van de 10 keer aan met een blik die zegt: “En nu?”.

En dan zeg ik:

“Flirt met hem – maar wel voorzichtig.”

Natuurlijk vind je hem heel leuk en wil je niets liever dan hem versieren.

Daar kan ik je als datingcoach tips over geven.

Maar wat net zo belangrijk is, is de plek waar jullie zijn. De regels in een bar gelden niet op je werk.

Hoewel het gek zou zijn als je in je levensloop nooit verliefd raakt op een collega, is het bij sommige werkgevers een beetje taboe.

In de eerste plaats moet er geld verdient worden. Je baas zit er misschien niet op te wachten. En je hebt altijd het roddelcircuit op je werk, waarvan je je af mag vragen of je daar onderwerp van gesprek wilt zijn.

Daarom geef ik je hieronder 11 tips. Niet alleen hoe je hem kan versieren, maar ook hoe je dit op een slimme manier doet. Zodat je er geen last mee krijgt.

Voordat je met de tips begint, bekijk eerst onderstaande video:Tip 1: Check hoe jouw bedrijf omgaat met relaties.

flirt-met-collegas-volgens-de-regelsDe eerste prioriteit van het bedrijf waarvoor je werkt… heeft niets met liefde te maken.

Sterker nog, in de meeste bedrijven draait het om keiharde winst.

Als jij begint te flirten of zelfs wat krijgt met een mannelijke collega, dan gaat je baas daar wat van vinden.

Wat precies?

Dat durf ik je niet te zeggen. Dat hangt af van zijn of haar persoonlijkheid en kijk op het leven, maar nog meer van het bedrijf waar jullie voor werken.

Jouw baas heeft ook een baas. En hij wil natuurlijk niet in de problemen komen omdat jij en je kantoorliefde samen iets uitspoken.

Maar dat hebben jullie gemeen… want jij wil natuurlijk ook voorkomen dat het nadelige gevolgen heeft, of dat je zelfs je baan kwijtraakt.

Nou mag je in Nederland gelukkig niet ontslagen worden omdat je een liefje hebt op de werkvloer. Overplaatsen mag ook niet.

Dus hopelijk stelt dat je wat gerust.

Dat gezegd hebbende….

Als je baas echt van je af wilt, dan vind hij wel een excuus. Een re-organisatie, slechte beoordeling….

Daar moet je voor oppassen.

Je wilt die leuke collega versieren, zonder dat je daarmee je baas tegen je in het harnas jaagt.

En voordat je dit belangrijke proefwerk gaat maken, raad ik je aan eerst je huiswerk te doen.

“Zoek uit wat de regels zijn.”

Probeer in de wandelgangen uit te vinden of er mensen zijn die op dit moment een relatie met elkaar hebben.

En nog veel belangrijker: kijk of er in het verleden mensen in de problemen zijn gekomen omdat ze wat met elkaar kregen.

Is er nooit gedoe om geweest? Mooi! Dan kan je gelijk beginnen.

Zijn er mensen om gesneuveld of zijn er op de vloer problemen gekomen? Dan kan je beter voorzichtig zijn of je versierpoging helemaal geheim houden.


Tip 2: Versier je baas of een directe collega, maar niet je ondergeschikte.

normaal-doenDit is een vuistregel die voorkomt dat jij je baan verliest.

Veel bedrijven zeggen wel dat ze het niet cool vinden als collega’s op hetzelfde niveau een relatie krijgen.

Maar in de praktijk? Zeggen ze er niets van.

Vraag dit voor de zekerheid na in het roddelcircuit, zoals ik je bij tip 1 heb geleerd.

“Maar een relatie met een ondergeschikte….”

Dat is niet handig.

Bedrijven zijn sneller geneigd actie te ondernemen tegen zo’n verhouding.

Dat komt omdat men bang is dat het de teamsfeer niet ten goede komt.

Stel dat iedereen op de werkvloer er van weet. Op het moment dat je hem een positieve beoordeling geeft, kan je ervan worden beschuldigd dat je hem voortrekt.

En dit is nog maar 1 van de manieren waarop het fout kan gaan.

“Dat gezegd hebbende….”

Als hij jouw baas is, dan hoef jij je niet druk te maken.

Men zal jou niets kunnen verwijten omdat hij hoger in de hiërarchie staat.

In dit geval heb jij dus wat meer macht.

Ga daar zuinig mee om.


Tip 3: Verplaats je in zijn schoenen.

Kijk.

Je wilt natuurlijk voorzichtig zijn, puur om je eigen carrière te beschermen.

Maar voor hem geldt dat natuurlijk ook!

Hij wil ook voorkomen dat hij er problemen mee krijgt.

En in dat opzicht ligt er voor hem een ander gevaar op de loer….

“Een beschuldiging van seksuele intimidatie.”

Elke man hoort in zijn werkende leven regelmatig wat over seksuele intimidatie.

Niet veel bedrijven hebben strakke regels over relatie’s op de werkvloer. En als ze er zijn, worden ze lang niet altijd nageleefd.

Maar vrijwel alle bedrijven hebben wel regels over seksuele intimidatie. En als die overtreden worden?

Dan heb je de poppen aan het dansen.

Natuurlijk zijn aanranding of erger not-done, en is het goed dat daar regels tegen zijn.

Maar die regels gaan veel verder dan alleen aanranding.

Nee. Onder seksuele intimidatie wordt ook verstaan als iemand bijvoorbeeld even een hand op je schouder legt terwijl jij hier niet op zit te wachten.

Of als iemand je te lang aankijkt.

En het enige criterium is of de persoon die aangeraakt wordt het niet wil. Ongeacht of deze er wat van gezegd heeft of niet.

Ergens is dit alleen maar goed. Regels hierover beschermen jou tegen iemand die zich creepy gedraagt. Geen enkele vrouw (of man) zit te wachten op een collega die over grenzen heen gaat.

Maar het heeft ook een groot nadeel als je een collega juist aantrekkelijk vindt.

“Hij kan niet ruiken waar jij wel of niet op zit te wachten.”

En omdat mannen ook wel weten dat zij meestal de jagers zijn…

…zijn ze bang om al te veel interesse te tonen.

Zij hebben namelijk allemaal wel eens een seminar gehad, waarin duidelijk gemaakt dat je vooral niet te lang naar een vrouw mag kijken.

Of ze hebben verhalen gehoord van andere mannen die op de vingers zijn getikt. Ook al bedoelden ze het misschien niet kwaad.

Dit betekent dat als je met een man gaat flirten, hij snel in een tweestrijd kan komen als hij je leuk vindt.

Hij kan het op prijs stellen, maar aan de andere kant zal hij heel voorzichtig zijn. Om te voorkomen dat hij creepy overkomt, en hij hiervoor door de werkgever gestraft wordt.

“Dus jij moet hem een beetje helpen.”

Wees je bewust van zijn voorzichtigheid. Als je dit ziet, dan is dit niet het moment om gemixte signalen te verzenden.

Tenminste, als je niet wilt dat het geflirt stopt.

Hoe je zorgt dat het geflirt begint?


Tip 4: Breng veel tijd met hem alleen door.

Blijf ervoor werkenHij gaat je nooit uit vragen in het bijzijn van al jullie collega’s.

Als je hierop hoopte moet ik je teleurstellen.

Mannen zijn laf daarin…

Maar misschien begrijp je door bovenstaande tips een beetje waarom.

Veel tijd alleen met hem doorbrengen heeft grote voordelen:

 • Je leert elkaar goed kennen. Je ziet hoe hij zich gedraagt als jullie samen zijn, en als hij problemen aan het oplossen is. Zo ontdek je hoe hij in elkaar zit, of je op hem kunt bouwen en hoe graag je hem wilt.
 • Je kan met hem flirten zonder dat iemand anders het doorheeft.
 • Ik zei al dat de kans niet heel groot is dat hij uit zichzelf een move gaat maken. Maar mocht jouw collega een uitzonderlijk dappere dodo zijn, dan krijgt hij de kans als jullie samen alleen zijn.

Durft hij het (nog) niet aan? Dan is het tijd om mijn favoriete, oude TV-spelletje erbij te pakken.

HINTS!


Tip 5: Geef hem subtiele hints dat je hem leuk vindt.

Ok. Dus hij gedraagt zich een beetje laf en er is nog niet veel actie bij hem te bespeuren.

Mooi is dat.

Bedenk maar dat hij op zijn werk is. En dat hij het vast in zich heeft. Maar dat hij het verbergt vanwege de situatie.

Tijd voor jou om het eruit te halen.

“Laat hem merken dat hij een kans maakt bij jou.”

Je wilt hem hints geven dat jij open voor hem staat.

Voordat ik je ga vertellen hoe je dit het beste kan doen wil ik je eerst vertellen…

…hoe het vooral niet moet.

Kijk even het filmpje hieronder.“Voordat je naakt het kantoor van je baas binnenloopt….”

1 van mijn vrienden single treff sankt augustin heeft eens meegemaakt dat hij besprongen werd door een vrouwelijke collega in de lift.

Klinkt als het begin van een spannende office romance, toch?

Fout.

Hij schrok zich een hoedje. Hij had niet door dat zij hem leuk vond, totdat ze hem in de lift begon af te lebberen.

Hij vond haar niet eens oninteressant. Maar het ging zo snel dat hij geen tijd had om er goed over na te denken.

Hij duwde haar van zich af en hebben een paar dagen niet gepraat. Het is altijd een beetje awkward gebleven.

Bedenk dan dat mannen gewend zijn om te jagen. Maar dat ze voorzichtig zullen zijn omdat het op hun werk is.

Als je met hem gaan flirten dan wil je een beetje subtiel zijn.

Zo merkt hij, hee, misschien vindt ze mij wel leuk.

Dan kan hij de afweging gaan maken of hij je wilt veroveren.

En als hij dan besluit dit te doen, dan wil je hem een beetje aanmoedigen. Door hem subtiel te laten merken dat je het leuk vindt wat hij doet.

Je hoeft hem alleen maar het idee te geven dat hij misschien wel een kans maakt. En als hij begint wil je dat idee natuurlijk in stand houden. Dat is vaak al genoeg.

Maar, hoe doe je dat dan?


Tip 6: Geef hem een complimentje.

welke-collega-is-er-awesomeDit is een kantoor veilige manier om zijn aandacht te trekken.

Geef hem een complimentje als hij een nieuw pak (of t-shirt aanheeft.

Een simpele “staat je goed” gaat nooit vervelen.

“Maar let op…”

Verwacht niet dat een man laat merken dat hij je complimentje waardeert.

De meeste zullen het weglachen of het een beetje ongemakkelijk vinden.

Maar stiekem vinden we het allemaal leuk.

Zie je nou dat hij er niet zo goed mee kan omgaan, help hem dan een beetje.

Stel hem gelijk een open vraag. Zo breek je de spanning. En kan hij er achteraf in alle rust van genieten.


Tip 7: Raak hem aan.

Wil je een simpel trucje waardoor je in de ogen van je crush aardiger, langer en aantrekkelijker overkomt?

.

Het hoeft niet heel lang te zijn. Gewoon eventjes.

“Wat dit voor effect heeft op een man?”

Het maakt hem bewust van je seksualiteit.

Een kleine aanraking kan hiervoor al voldoende zijn. Het trekt enorm onze aandacht.

Dus wil je subtiel laten merken dat je geïnteresseerd bent?

Raak hem aan.

 • Leg heel even een hand op zijn schouder als je achter hem staat.
 • Als jullie gebogen over papieren staan, strijk dan (onopvallend) met jouw hand langs de zijne om iets aan te wijzen.
 • Probeer zo veel mogelijk naast hem te zitten of te staan. Een beetje dichtbij komen is niet erg en wie weet…. Misschien raken jullie bovenbennen elkaar even.

Wil je meer aanraaktips?.


Tip 8: Deel in zijn humor.

Kijk.

Jullie zitten op het werk.

Dat is best een beetje serieus.

Niet heel erg bevorderlijk voor een lekker potje flirten.

Je kan het ijs breken…

Door het luchtiger te maken.

En de snelste manier?

“Dat is humor.”

Nee, je hoeft niet als je semi-grappige ome Jos op een familie-verjaardag moppen te gaan tappen in de bedrijfskantine.

vertel-een-mop-aan-je-collega

Maar stel dat jullie alleen zijn en hij maakt een grapje…

…lach er dan ook om!

Dat is heel vleiend voor een man.

Het is niet het belangrijkste om grappig te zijn… maar vooral dat je laat zien dat je hem grappig vindt.

En laat hij even op zich wachten als het op grapjes aankomt? Maak er dan zelf eentje. Puur om het ijs te breken.

Want elke topvoetballer heeft af en toe een goede voorzet nodig.


Tip 9: Zorg dat hij je mee uitvraagt.

Kijk of een van jullie ander werk kan vindenAls je de vorige tips goed hebt uitgevoerd, en je zijn aandacht hebt getrokken…

…dan gaat hij voor je werken.

Is het nog niet zover?

.

Zodra het duidelijk is dat hij je leuk vindt, dan is het tijd voor de volgende stap.

“Elkaar beter leren kennen.”

Kijk. Ik snap dat de kerstborrel misschien een goed moment lijkt om hem te versieren.

Maar het is nog slimmer om ervoor te zorgen dat jullie elkaar buiten het werk tegen komen.

Al is het om “nog even te praten over dat ene dossier.”

Want op kantoor gelden bepaalde regels…

…maar daar buiten heeft hij meer bewegingsruimte.

En als je hem wilt versieren is dat alleen maar goed.

“Maar wacht niet af tot hij je mee uitvraagt.”

Ik heb het al gezegd, maar ik doe het voor de zekerheid nog een keer.

De kans dat hij dit durft is niet groot. Je kunt beter zelf voorstellen om buiten werktijd samen te komen.

En je hoeft er echt niet “een ding van te maken” door hem op een date te vragen.

Hou het voorstel lekker onschuldig. Als hij je leuk vindt heeft hij toch wel door wat je bedoelt.

En als jullie dan hebben afgesproken buiten werktijd, kan de vonk echt overspringen.

Kijk.

Je hebt met hem geflirt, en er is “wat gebeurd”.

Laat me de eerste zijn om je te feliciteren. Jullie zijn vast heel leuk samen.

Maar nu is het tijd om te beslissen aan wie je het gaat vertellen.

Tip 10: Aan wie je het gaat vertellen.

Dan hoeft niemand het te weten. Het is overbodige informatie.

Ook als jullie vaker speelkwartier hebben in het kopieerhok denk ik niet dat je dit per se aan de grote klok moet hangen.

“Heeft hij iemand anders thuis zitten?”

Ben jij een boefje geweest en heb jij je een bezette collega versiert?

Stouterd!

Maar even serieus.

Dan lijkt het me helemaal aardig om dit geheim te houden.

En het komt jouw reputatie ook niet ten goede als iedereen op je werk hier van hoort, toch?

“Maar als het serieus wordt….”

Dan kost geheimhouden best veel energie.

Je zal dan voorzichtig moeten aftasten of je het kan gaan vertellen.

“Begin bij je baas.”

Als hij het uit de wandelgangen moet horen kan het zijn dat hij dit niet prettig vindt.

Het is een ego-ding. Dus begin bij je baas en vertel het daarna aan je collega’s.

En heb je iets met je nieuwe vlam dat langer dan een nacht standhoudt….


Tip 11: Laat het werk er niet onder lijden.

geef-je-collega-een-complimentjeAllemaal prachtig dat jullie wat hebben, maar onthou dat je op het werk bent.

En daar draait het maar om 1 ding: de klus klaren.

Zolang dat goed gaat is er niets aan de hand.

Maar als hij het verkeerde merk hagelslag heeft gekocht en je wilt hier je verontwaardig over uiten….

Doe dit dan niet tijdens de wekelijkse team-vergadering.

Of in de kantine.

Of op de werkvloer.

Of in een straal van 5 kilometer van kantoor.

Maar geef hem gewoon bij jou thuis de wind van voren.

En moet je met hem samenwerken? Hou het dan professioneel.

Het gevolg is dat je respect afdwingt bij je collega’s.

Want die hagelslag is voor jou hartstikke belangrijk…

En terecht, ik vind het verkeerde merk ook niet te harden…

maar daar hebben je collega’s helemaal niets aan.

Dus hou je in… en hou werk en liefde een beetje gescheiden.


Dat is het!

Nu heb je wat tips om je office crush te verleiden, en om te voorkomen dat je er problemen mee krijgt.

Veel plezier er mee. Stuur je me babyfoto’s als het is gelukt?

“Over lukken gesproken….”

Als je hem aan het verleiden bent wil je natuurlijk geen lauwwarme reactie.

Nee, je wilt hem helemaal gek maken.

En hoe je dat doet?

Dat lees je in een e-mail die ik je stuur als je hieronder je adres achter laat.

Ik doe dat op de manier zodat ik je deze tip privé toe kan sturen.

Het is namelijk het nummer 1 geheim om een man gek op je te maken. Wat echt heel belangrijk is als je een relatie wilt (of gewoon lekker wilt flirten) met een leuke vent.

Dus meld jezelf hieronder aan, en dan zie ik je aan de andere kant;)

Laat een reactie achter:

Zahra Doe Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

3 Comments

Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.
Zahra Doejune 2, 2017
Morbi gravida, sem non egestas ullamcorper, tellus ante laoreet nisl, id iaculis urna eros vel turpis curabitur.

Leavy Reply

Your Name (required) Your Name (required) Your Message